A LADA Baráti Kör hivatalos honlapja
Szerző: z. (Houdek Zoltán) utoljára módosítva: 2007.02.06. A VFTS-ekről sok tévhit kering. Például, nem ez a "legerősebb" Lada, azóta már jobb motorokat gyártanak, például Magyarországon. Ha valaki igazi VFTS-t épít, az nem egy tetszés szerinti rally Ladát épít, hanem egy az egyben az eredeti specifikáció szerinti autót (motor, váltó, nyomtáv, stb).

Hogy ne essünk mi is abba a hibába, hogy mindenféle mendemondát, szóbeszédet és legendát leírunk a VFTS-ről, inkább a "hivatalos" dokumentumokra szorítkozunk:

VFTS homológ lap: letölthető itt

Eredeti színes VFTS prospektus: letölthető itt

Ajánlom figyelmetekbe, aki még nem olvasta, Fekete Kálmán-VFTS varázslók címü 2 kötetes könyvét. Az első kötetből kiderül, hogy egyetlen egy eredeti Vilniusi VFTS versenyzett nálunk a mai napig, ami még mindíg megvan.
A tőbbit magyar tuning mesterek építették gyári 2105-ből/tuningolt 2106-os motorral/!

Impresszum

Tartalom: a weboldalon található tartalom sokéves munka gyümölcse, amelyhez rengetegen járultak/járultatok hozzá. Kevés lenne felsorolni a neveket, viszont minden cikkünknél látható az eredeti szerző neve. Nagy köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a páratlan tartalmi színvonalhoz. A köszönet Benneteket illet!

Eredeti ötlet és a régi weboldal statikus szerkesztése (több, mint 1GByte!) - Bal3

Arculatterv: a gragfikai pályázat nyertese: Debrei Tamás (debaj)

Aktuális weboldal programozás: (HTML, PHP, MySQL) Bálint Tamás

Kapcsolat

Amennyiben cikket küldenél az oldalra, vagy egy hibára hívnád fel a figyelmünket, várjuk leveledet.

E-mail: zsiguli@zsiguli.hu

LADA Baráti Kör . Copyright: 2020. All rights reserved.