Levelez?lista

(Szerző: Houdek Zoltán (z.), utoljára módosítva: 2007.02.22.)

A Lada Baráti Kör tagjai a Lada Levelezőlistán ismerték meg egymást, és új tagjaink, találkozóink meghívottai is leginkább innen kerülnek ki. Ez a levelezőlista hangulatával, információgazdagságával összetartja a lista-tagságot, akik jelenleg kb 300-an vannak.

Mi az a levelezőlista? A fórumok elterjedése előtt a hasonló érdeklődésû emberek emailben tudtak a fórumhoz hasonló eszmecserét folytatni. A lényeg, hogy bármely tag ír a listára, azt az összes többi olvassa. A levelek választhatóan azonnal megérkeznek, vagy napi egy hosszabb levélben összesítve kapjuk meg őket (ennek a neve "digest").

A Lada Levelezőlista leveleit nemcsak a lista-tagok olvashatják. Az üzenetek ezen a címen bárki számára hozzáférhetőek: http://autos.groups.yahoo.com/group/lada/messages. Kereső is rendelkezésre áll, így a régi levelekben könnyen megtalálható a megoldás szinte minden ladás problémára.

Feliratkozás a listára:

1. webes feliratkozás: ezen a linken.
2. emailes feliratkozás: elég arról a címről, ahonnan majd a hozzászólásokat küldöd, egy üres levelet küldeni erre a címre: lada-subscribe@yahoogroups.com. A leiratkozás ezen a címen történik, hasonló módszerrel: lada-unsubscribe@yahoogroups.com.

Mindenkit szeretettel várunk.