A LADA Baráti Kör hivatalos honlapja
Szerző: admin (Zsiguli.hu Adminisztrátor) utoljára módosítva: 2016.02.02.

Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozat:
© Copyright 1998-2016, Lada Baráti Kör – ZSIGULI.HU

Minden jog fenntartva. A Lada Baráti Kör weboldalain található tartalmak - szövegek, képek, grafikák, zenék, animációk és videók - valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldalak tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni illetve harmadik személynek továbbadni, valamint a jogtulajdonos írásos engedélye nélkül felhasználni. Egyes Lada Baráti Kör weboldalak olyan képeket, grafikákat, zenéket, animációkat és videókat is tartalmazhatnak, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.

Márkák, védjegyek:

A weboldalon törvényileg védett szellemi termékek, szabadalmak, márkák és szerzői jogok és védjegyek találhatóak, melyek a Lada Baráti Kör, vagy valamely tagja, vagy harmadik fél tulajdonában vannak. Ezen oldalakon keresztül a Lada Baráti Kör tagjai és harmadik személyek szellemi tulajdonaik felhasználásához nem járulnak hozzá. Ezek használata a jogtulajdonos írásos engedélye nélkül tilos.

Az oldalak linkelése: az oldalak szabadon linkelhetőek, ha a link mellett (vagy a linkben) a "zsiguli.hu" forrásmegjelölés szerepel.

Felelősségvállalási nyilatkozat:
A Lada Baráti Kör a weboldalait a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére a Lada Baráti Kör és az oldalon publikáló személyek nem tudja garantálni ezen oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát. A Lada Baráti Kör ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen anyagi kárért vagy személyi sérülésért, amely ezen weboldalak (és a Fórum illetve a Levelezőlista) felhasználása nyomán keletkezik, kivéve.
A szerelési munkálatok során minden esetben be kell tartani a biztonsági előírásokat. Szakképesítés nélkül nem ajánljuk a leírtak követését.

Adatvédelem:

Bármely, a Lada Baráti Kör. weboldalain megadott személyes adat kizárólag csak annak érdekében kerül tárolásra és feldolgozásra, esetleg a Lada Baráti Kör tagjainak való továbbításra, hogy Önt egyedileg tudjuk kezelni, illetve hogy az Ön számára érdekes termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló információkat el tudjuk Önnek küldeni. A Lada Baráti Kör biztosítja Önt, hogy az adatait az érvényes adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően bizalmasan kezeljük. A személyes adatok megadása önkéntes és azokat kérésre nyilvántartásunkból töröljük.
Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi.
A Lada Baráti Kör weboldalairól más cégek weboldalai is elérhetők, amelyekre ezen adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki.

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása:

Amikor weboldalainkat meglátogatja, a szerverünk automatikusan tárolja az Ön Internet-szolgáltatójának a nevét, a weboldal címét, ahonnan hozzánk látogatott, a weboldalakat, amelyeket felkeresett, valamint a látogatás dátumát és időtartamát. A Lada Baráti Kör cookie-kat és más aktív alkalmazásokat (pl. JavaScript) használ weboldalainak optimalizálásához és a látogatók igényeinek nyomon követéséhez. A böngésző beállításainál Ön kikapcsolhatja a cookie-k alkalmazását, azonban kérjük vegye figyelembe, hogy ezt követően internet oldalaink egyes funkciói nem lesznek használhatóak.
További személyes adatokat csak akkor tárolunk, ha Ön ezeket önként pl. egy regisztrációnál megadja.

Google Analytics:

A weboldalunkon a GroogleAnalytics internet elemzési szolgáltatást használjuk. A Google Analytics cookikat használ és tárol a látogató számítógépén. A Google Analytics által felhasznált adatokról és az adatvédelemről a Google weboldalain tájékozódhat.

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhoz-kötöttsége:

A Lada Baráti Kör az Ön személyes adatait csak a weboldalak mûszaki adminisztrációjára, vevő nyilvántartásra, termékekkel kapcsolatos felmérésekre és marketing célokra használja, minden esetben csak a szükséges mértékben. Az Ön felhatalmazása nélkül az adatait harmadik félnek a Lada Baráti Kör tagjain kívül nem adjuk tovább.

Impresszum

Tartalom: a weboldalon található tartalom sokéves munka gyümölcse, amelyhez rengetegen járultak/járultatok hozzá. Kevés lenne felsorolni a neveket, viszont minden cikkünknél látható az eredeti szerző neve. Nagy köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a páratlan tartalmi színvonalhoz. A köszönet Benneteket illet!

Eredeti ötlet és a régi weboldal statikus szerkesztése (több, mint 1GByte!) - Bal3

Arculatterv: a gragfikai pályázat nyertese: Debrei Tamás (debaj)

Aktuális weboldal programozás: (HTML, PHP, MySQL) Bálint Tamás

Kapcsolat

Amennyiben cikket küldenél az oldalra, vagy egy hibára hívnád fel a figyelmünket, várjuk leveledet.

E-mail: zsiguli@zsiguli.hu

LADA Baráti Kör . Copyright: 2020. All rights reserved.