Nyilatkozat régi

(Szerző: admin (Zsiguli.hu Adminisztrátor), utoljára módosítva: 2016.02.02.)

Felelősségvállalási nyilatkozat:

A Lada Baráti Kör, illetve a zsiguli.hu oldalon publikáló személyek semmilyen felelősséget nem vállal(nak) a weboldalon (és a Fórumban illetve a Levelezőlistán) megjelent cikkekben foglaltakból eredő anyagi kárért vagy személyi sérülésért. A szerelési munkálatok során minden esetben be kell tartani a biztonsági előírásokat. Szakképesítés nélkül nem ajánljuk a leírtak követését.

Adatvédelmi és szerzői jogi nyilatkozat:

A cikkek átvétele forrásmegjelöléssel sem engedélyezett.

1. Képi és írásos anyagok másolása*, újraközlése*: A szerzői és szomszédos jogok megsértésének minősül, ezért tilos a zsiguli.hu domain alatt fellelhető bármely anyagot magán- vagy üzleti célú oldalon - a Lada Baráti Kör írásos (e-mail) engedélye nélkül - felhasználni.

2. Az oldalak linkelése: az oldalak szabadon linkelhetőek, ha a link mellett (vagy a linkben) a "zsiguli.hu" forrásmegjelölés szerepel.

3. Adatvédelem: a zsiguli.hu weboldal üzemeltetői a számukra elérhető személyes adatokat bizalmasan kezelik, harmadik félnek nem adják át. A Felhasználó kérésére történő törlés után az adatok ténylegesen törlődnek az adatbázisokból, a továbbiakban senki számára sem elérhetőek.

* másolásnak vagy újraközlésnek minősül bármilyen elektronikus vagy nyomtatott médiumban való megjelentetés, ide értve az üzleti célú vagy személyes honlapokat, nyomtatott sajtót.