It is currently Mon Sep 21, 2020 1:16 am

All times are UTC+01:00


Forum rules


A fórum nyelve Magyar, kivéve a külön erre a célra hozott Témákat. A fórum használata során viselkedjetek kultúráltan, tartsátok be a Netikettet, és a Magyar jog előírásait. Fogalmazzatok közérthetően, és lényegre törően. Felelősségvállalási és jogi nyilatkozat.Post new topic  Reply to topic  [ 43 posts ] 
Author Message
 Post subject: LBK tagság
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 12:25 pm 
Hali!
Tudom hüje 1 téma de nem volt hassonló sehol az oldalon!Szeretném megkérezni hogy miért nem lehet nálatok könnyebben bekerülni tagnak?Miért kell aktívan írkalni a fórumban és csak úgy vesztek fel tagnak?Nincs jobb,könnyeb megoldás?Én próbáltam írni a fórumba,de azt irtátok hogy ne tegyek fel hüje kérdéseket,és nézzek széjel az oldalon és megtudom mindenre a választ!Hát akkor mitt írjak,mitt kérdezzek?Szerintem ez hüjeség!
PS.Netöröljétek ki a témát!Kiváncsi vagyok mennyin értenek velem 1et!KÖSZI


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 1:07 pm 
Szia,látod máris tag vagy,hisz'itt vagy velünk :) A fórumokat végigolvasva-nem kis idõ-valóban majdnem mindenre +találod a választ.Nem szabad a lelkedre venni,ha vki nyers'volt veled,a gép elõtt nem lehet érezni a hangsúlyt,mimikát etc.Kedves,segítõkész fazonok vannak-akinek nem inge ne öltözködjön :shock: -itt,sok olyan kérdést tesznek fel amit már 10szer csontig rágtak/tunk,ezért lehet a válasz:olvass vissza....Egyformán bolondok' vagyunk és ez a lényeg,élvezd a fórumot és hasznosítsd :wink: Segítünk amiben csak tudunk,meglátod.Jó szórakozást!!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 5:19 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag

Joined: Thu Mar 17, 2005 9:27 am
Posts: 144
hali tintila!
akkor válaszolok neked itt is, kicsit bõvebben.
a Baráti Kör egy összeszokott társaság, de még így is vannak köztünk többen akik nem, vagy alig ismerik egymást. nem célunk a szabad, vagy a jelenleginél könnyebb taggá válás bevezetése. amit a vendégkönyben írtam, hogy meghívásos a felvétel, az azt jelenti, hogy legalább 5 tagunknak javasolni kell valakit felvételre ahoz, hogy a közgyûlés 2/3-os többséggel tagnak szavazza! arról pedig hogy ez így hülyeség vagy sem, engedtessék már meg, hogy mi döntsünk.
a fórumon/levlistán való jelenlét csak 1 javasolt formája (volt régen, most nincs írva sehol) a jelenlegi tagsággal való ismerkedésnek. ha pedig senkit nem ismersz, akkor milyen alapon szeretnél egyszerre 50 embernek hirtelen a barátja lenni?
a tagság egyetlen gyakorlati elõnye az összes talin való részvétel. na ebbõl az összesbõl évente 1 az, ami több napos és autós jellegû, a többi csak összeülõs, beszélgetõs, nyaralós...Barátias.
az az omnózus egy viszont szigorúan meghívásos jellegû, tehát a tagságon kívül csak azok vannak ott, akiket a tagság ismer és meghívott. ennek oka az, hogy mivel egy zárt rallycross pályán tartjuk a talit és az autósport veszélyes üzem, valamint mndenkire rá van bízva, hogy milyen mûszaki állapotú autóval megy a pályán, ezért egyikünk sem fogja a hátát tartani valakiért, akit nem is ismerünk.
régebben a kora tavaszi lepencei (nem autós) tali meg volt hirdetve a lada levlistán is, érdekes módon alig pár ember gondolta úgy, hogy eljön oda ismerkedni, beszélgetni. pedig az LBK manapság sokkal inkább a barátságról, mint a ladáról szól. tehát ha csak az autókázás miatt akar valaki tag lenni, akkor köszönjük szépen, de nem.
majdnem minden héten rendez valaki az oszágban több helyen is amatõr versenyt, amin utcai autóval is el lehet indulni, aki tehát csak csapatni szeretne egyet, válasszon ezek közül.
amúgy pedig szabadon alapíthatsz klubot, vagy szervezhetsz találkozót, készíthetsz ladás honlapot, mint ahogy tették azt pl. Uhu-ék Szegeden, vagy Dzsoniék Tatabányán.
bg_


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 5:32 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Thu Mar 17, 2005 8:09 am
Posts: 5670
Skype: zorro23_hu
Location: Érd
Hali!

Elnökünk jól összefoglalta amit tudni érdemes az LBK tagságról.

Csak két dolgot tennék hozzá:

1. Vannak olyan barátaink, akik nem LBK tagok, évek óta ismerjük õket, többször is összefutunk velük kféle találkozókon, rendezvényeken és mégsem reklamálnak, panaszkodnak, mert õk tudják, hogy a barátságot az nem egy papír, jelen esetben pl. egy tagsági kártya biztosítja be.

2. Ha gyorsan szeretnél egy országos ladás szervezetben tag lenni, akkor esetleg próbálkozz a LCH-nál. Náluk, ha jól tudom, könnyebb tagságot szerezni.

_________________
zMDx4 955BE 10000+
Win7 x64 / Win XP SP3 ééééés ZorinOS (pingvines)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 7:29 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Fri Mar 18, 2005 10:31 pm
Posts: 8125
Location: Budapest
Hm, nem sokat tudok hozzátenni, leírták már elõttem.
Egy biztos: soha senki nem lett még úgy tagja semmilyen baráti társaságnak, hogy panaszkodott, hogy õ miért nem, stb...
A barátság egy olyan dolog, amiért tenni kell, nem is keveset. Ez adja az értékét. A barátait megválogatja az ember, bármennyire is hülyeségnek tûnik esetleg sokaknak.

Nem is értem, miért jó az embereknek, hogy egy vadidegenekbõl álló LBK-nak tagja akar lenni... mi benne a pláne?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 9:02 pm 
Na most már értem a dolgokat!Nekem az LBK-ról más volt az elképzelésem.,de most már tisztába vagyok mindennel!
Köszi az infókat,és ha lehet akkor fogok igyekezni,hogy én is tag lehessek!


Top
   
 Post subject: Re: Chat
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 3:30 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Nagytalpú gumigyilkos
User avatar

Joined: Sat Nov 25, 2006 8:45 am
Posts: 5045
Location: Tatabánya
Quote:
Nem szokott lenni itt a klubban vmi kollektív sörözés, ahova én is elmehetnék okosságot hallgatni? :)
Szóval, ez nem egy klub :), az az LCH....
Ilyen kis fórumtalik meg szoktak lenni, lesz most is, van neki saját topicja, az megy aki akar, ezek pont erről szólnak: sztorizások, iszogatás, hülyülés, okosodás...
Látogass el a dunaparti dumaparty -ra ha érdekel :)

_________________
youtube csatornám


Top
   
 Post subject: Re: Chat
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 3:44 pm 
Offline
Lada kedvelő

Joined: Thu Jun 11, 2009 12:38 pm
Posts: 450
Location: Budapest - Szolnok
Akkor most hogy is van ez a dolog? A Lada Club Hungary-nak semmi köze sincs a zsiguli.hu-hoz?
kicsit zűrzavaros a helyzet nekem.
Úgy mondom, hogy nálunk a Mondeo.hu-n, ott egyszerűbb a fórum felépítése is, meg nekem átláthatóbb is.
Ott pl minden hónap első péntekén szokott találkozó lenni a Lurdy parkolóba.
Bár ott is van egy régi mondeo klub, talán az indexen működik. Régen egy banda volt a kettő, csak vmi nézeteltérés volt közöttük és szétváltak.
vagy itt is hasonló a szitu?

_________________
- Lada 2105-3 - talán elkészült??? (bronz, zöld, Zuk, Wartburg kombi, Mérten sper-váltó, Lindor, vastag, tokolt, erősített, heggeszett, kapart, üvegszálas, pogácsa, tőcsavar, stb, Ja, és Lexus-fehér színben :) )
- Mondeo MKIII V6 24v Ghia 18"


Top
   
 Post subject: Re: Chat
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 4:00 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Nagytalpú gumigyilkos
User avatar

Joined: Sat Nov 25, 2006 8:45 am
Posts: 5045
Location: Tatabánya
Ha megnézed az anyahonlapot, minden tiszta lesz! :)
LBK - Lada Baráti Kör (honlapja a zsiguli.hu, fóruma a zsiguli.hu fórum)
És LCH - Lada Club Hungary (honlapja a ladaclubhungary.hu). A márkán kívül semmi közük egymáshoz :wink: . Senki nem utál senkit, senki nem volt együtt, nem vált szét :), van két külön dolog. De nem az én reszortom erről beszélni, hiszen nem vagyok hivatalosan tagja egyiknek sem.
De hogy fokozzam a helyzetet, én pl alapítója vagyok a Tatabányai Lada SE-nek (http://tlse.try.hu), pár éve rendezünk találkozókat, most 12én szlalomot, és egy egészen más (3ik) csapat vagyunk. Így már van klub, baráti kör, sportegyesület... :D.
Más kérdés, hogy közülünk sokan személyesen is jó barátságban vagyunk, és szervezünk egymással közös programokat, de hivatalosan 3 külön szervezet (és még ki tudja mennyi van :) )
Az autósmozi talikat, meg a gárdonyi talikat az LCH-sok csinálják.

(szerk.: az értékrendek, a célok, a programok, a tagsági lehetőségek....stb is mind mind mások....)

_________________
youtube csatornám


Top
   
 Post subject: Re: Chat
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 5:09 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Wed May 09, 2007 11:09 am
Posts: 2209
Location: Budafok
Az LBK inkább a barátságról szól. Egy gárdonyi taliban volt szerencsém, nekem annyira nem jött be, de ez is persze személyes vélemény. Amúgy volt már Szolnokon is, meg nemrégiben Törökbálinton is kis létszámú, beszélgetős tali, ezeket jobban szeretem, mint a feszítős, tut-tuc zenés rendezvényeket. :wink:

_________________
21013-Desert Storm


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 6:45 pm 
Hogy én is hozzászóljak egy kicsit a dolgokhoz ha valakinek nyersnek fogok tűni hát elnézést.
Ravens ismer tudja, hogy nem vagyok egy agresszív valaki. DE!
Az oldal illetve maga a szervezet baráti kör néven fut de mégis miért vannak szabályok és a kluboknál megszokot mivagyunk a fönökök és azt veszünk be akit akarunkos közgyülésesdi???
Most szerintem azt kéne eldönteni hogy ez egy klub vagy egy baráti kör? Mert ha klub akkor nagyon nemjól van kitalálva. (a klub a saját növekedését gátolja a nehéz bejutással)
Ha pedig egy baráti kör akkor se jó mert attól nem leszek az 5 emberből a másik 2 embernek is a jóbarátja mert 3 barátjuk rámszavazott! Ez gyerekes és beteg. Ha nem minősül reklámnak nem annak szánom én a simson klubnak vagyok a baranya megyei régió elnöke és igazán jól működik a klub országos mint megyei szinten. Vajon miért van a LCH-nak nagyobb rendezvényei mint a LBK-nak? Azért mert ők jól csinálják. És egy klub vagy egy barátikör azért van hogy összehozza az embereket lada örülteket. Nem pedig arra hogy az alapító atyák játszák a górét. (akiké minden tiszteletem) És ha valaki segíteni akar a barátikörnek meg dolgozni akar mondjuk rendezvényen vagy ilyesmi azt hagyni kell kibontakozni így lehet fejlődni. És a munkát meg is kell hálálni valamilyen szinten és ha ez a fizetség az esetünkben egy tagsági kártya vagy valami papír akkor azzal kell honorálni szerintem a LBK nem halna bele. Én is szívesen szerveznék talikat eseményeket Sőt még a csapat amiben versenyzek is szívesen benne lenne pár dologban (veresenyautózás egy talin vagy mitudom én) de amíg nincs 100% demokrácia addig feleslegesnek tartom az erölködést. Egyébként itt jegyezném meg hogy az internetes oldal messze jobb mint a LCH oldala csak ott szerintem mindenki rugalmasabb. És igenis segíteni kell a "hülyéken" 101-dik alkalommal is le kell írni neki mit hogyan csináljon ha kérdez valamit mert elmegy a kedve az egésztől ha nem támogatják.
Bocsánat ha kicsit nyers voltam és valaki félre érti a "mimikám vagy a hangsúlyom" attól elnézést kérek.


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 6:57 pm 
Offline
Váltó gyilkos Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Sun Dec 17, 2006 9:40 pm
Posts: 4551
Location: Kecskemét / Érd / Bp
de ha megnézed, az LCH igencsak tele van mindenféle divatladással, gumifüstölőmájszterrel, amire nekünk nincs szükségünk...
a vezetők közül meg senki nem atyaúristeneskedik... az meg hogy ilyen szűk körű... ez van... egy ideje nem volt semmi klub élet, jött mindenkinél a család, munka, egyéb, ami miatt nem tudott annyit foglalkozni vele... ez most a 17 új taggal, meg pár régi tag újult erejével majd változik...
és hidd el, egy-egy "saját" rendezvényünkön, ahol 10-15-20 autóval vagyunk csak, baráti körben, bográcsozva, jobban érezzük magunkat mint az LCH-sok 150-en... nekünk ez kell, ha másnak az, akkor megy oda...

_________________
A siker nem kiváltság, hanem a munka eredménye!
Ha nincs jobb dolgod, nézd meg ezt


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 7:11 pm 
Nekem sem az kell hogy 150 divatmajom ugráljon körülöttem csak kicsit lehetnétek rugalmasabbak. De az oldal elött le a kalappal mert nagyon jó az adok veszektől minden itt van egy helyen. Csak amit írtál is a klub élet hiányzik. Smint mondtam abban benne lenék/nénk.


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 7:19 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Fri Mar 18, 2005 10:31 pm
Posts: 8125
Location: Budapest
Quote:
Az oldal illetve maga a szervezet baráti kör néven fut de mégis miért vannak szabályok és a kluboknál megszokot mivagyunk a fönökök és azt veszünk be akit akarunkos közgyülésesdi???
Hivatalos szervezet... bejegyzett. Ilyenkor szabályok is vannak, mi ezen a furcsa?


Quote:
Most szerintem azt kéne eldönteni hogy ez egy klub vagy egy baráti kör? Mert ha klub akkor nagyon nemjól van kitalálva. (a klub a saját növekedését gátolja a nehéz bejutással)
Miért is kellene nekünk növekedni hatezer főre?? Nem értem... nem sztahanovista mozgalom ez! Nem iwiw, hogy ismerőst kell gyűjteni nyakra-főre...

Quote:
Vajon miért van a LCH-nak nagyobb rendezvényei mint a LBK-nak? Azért mert ők jól csinálják. És egy klub vagy egy barátikör azért van hogy összehozza az embereket lada örülteket.
Szerinted... én meg azt mondom, nem érdekel mindenféle őrült, csakis a normális része. Hadd válogassak már szabadon :)

Quote:
Nem pedig arra hogy az alapító atyák játszák a górét. (akiké minden tiszteletem) És ha valaki segíteni akar a barátikörnek meg dolgozni akar mondjuk rendezvényen vagy ilyesmi azt hagyni kell kibontakozni így lehet fejlődni.
Eddig is hagytuk, pont ezért jött össze már több fórumtali, amit nem LBK-s emberek szerveztek. Más kérdés, hogy azóta közülük sokan taggá váltak.


Quote:
És a munkát meg is kell hálálni valamilyen szinten és ha ez a fizetség az esetünkben egy tagsági kártya vagy valami papír akkor azzal kell honorálni szerintem a LBK nem halna bele.
Le vagy maradva, taggá váltak és folyamatban vannak a tagsági kártyák, tagi matricák, stb..

Quote:
Én is szívesen szerveznék talikat eseményeket Sőt még a csapat amiben versenyzek is szívesen benne lenne pár dologban (veresenyautózás egy talin vagy mitudom én) de amíg nincs 100% demokrácia addig feleslegesnek tartom az erölködést.
Bármikor szervezhetsz talikat, eseményeket, ahogyan más fórumozó is megtette. DE! saját név alatt teheted, nem LBK neve alatt, mert ez egy hivatalos szervezet és ha valami baleset történik, nem mi fogjuk tartani a hátunkat érte!


Quote:
Egyébként itt jegyezném meg hogy az internetes oldal messze jobb mint a LCH oldala csak ott szerintem mindenki rugalmasabb.
Rugalmasabb? Sokkal durvábban le van moderálva a fórum...

Quote:
És igenis segíteni kell a "hülyéken" 101-dik alkalommal is le kell írni neki mit hogyan csináljon ha kérdez valamit mert elmegy a kedve az egésztől ha nem támogatják.
NEM! 100x leírtuk, de lusták megkeresni, erre nincsen mentség!!!
Aki lusta keresni, olvasni, annak majd segítsél Te, hisz gondolom ráérsz, nem úgy, mint én, aki 4 gyereket nevelek mellette...

Egyenes kérdésekre egyenes válasz... :)


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 7:52 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Thu Mar 17, 2005 8:09 am
Posts: 5670
Skype: zorro23_hu
Location: Érd
Hali Porci!

Hogy könnyebben érthető legyen, hivatalos testületnél kötelező egy alapszabálynak lennie, ahol pár alapvető dolgot le kell szabályozni, az alapszabályt a közgyűléssel jóváhagyatni. Az alapszabály határozza meg a tagfelvétel módját is. Nos Te mint klubvezető, ugye te sem szeretnéd, hogy mindenféle csőcselék bejöjjön a klubodba, majd demokratikus módon, de erkölcstelen dolgokat művelve a normális tagokat elüldözze, a becsületes vezetőséget rövid úton elzavarja a fenébe. Gondold át, ugye nem szeretnéd. Tehát ezért van az nálunk, hogy a tagok javasolnak újabb tagokat, akiket a tagság a közgyűlésen megszavaz vagy megvétóz. Nyilván egy tag csak olyant fog ajánlani, akit barátjának is szívesen venne, ezért így van garancia arra, hogy nem belülről fogja egy pár forintos befizetéssel taggá vált valaki önös érdekből ez a BARÁTI társaságot szétzülleszteni, mint ahogy az már sok nyilvános, könnyű tagfelvételt biztosító klubnál, egyesületnél már megtörtént kishazánkban.

LCH fórumon meg tényleg az van, hogy csak akkor jelenik meg bármely hozzászólás, ha azt jóváhagyják. Hogy milyen szabályok szerint? No ez egy másik kérdés, mivel nem találtam még meg náluk. Ez biztos demokratikusabb, mint ami nálunk van :wink:

Találkozók, nos a mai tömeg igényeket, mint gyorsulás, pörgés-forgás, gumiégetés nem tartjuk nagyra, azt meghagyjuk másnak. A zenés színpadi rendezvények sem tartoznak a profilunkba, így ezeket is meghagyjuk a show biznisz jeles tagjainak. Autós ügyességi és beszélgetős találkozók voltak eddig is, és lesznek ezután is, igaz a kedvenc pályánkat 2008-ban bezárták, így 2008 május óta nem volt ilyen rendezvényünk. Ha esetleg nem hallottál róla, az azért volt, mert a LBK tagságon kívül az arra érdemes segítők kaptak meghívást, mintegy jutalmazásként, amit az írásodban hiányoltál.

Nos legyen elég ennyi, mivel nincs okom magyarázkodni, ez sem az volt, még ha annak is tűnt volna.

_________________
zMDx4 955BE 10000+
Win7 x64 / Win XP SP3 ééééés ZorinOS (pingvines)


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 8:02 pm 
Ez így korrekt is volt! Egyenes válaszokat kaptam! Pár dologra reagálnék!
Az hogy rugalmasabb a LCH ott nem a forumról beszéltem hiszen nem is arról van szó hanem a tagságról. (lehet nem figyelmesen olvastál) :lol:
És az hogy ez nem mozgalom meg iwiw az is azt bizonyítja hogy nem kicsit nem tudtad értelmezni amit írtam! Amit én írtam annak se az a célja hogy boldog boldogtalan itt legyen 1 helyen. Hanem az hogy aki tagja akar lenni az kapja meg a lehetőséget rá. Nem tudtam hogy bejegyzett szervezet ezért elnézést kérek! :oops: Ami pedig a válogatást illeti ha találkoznánk egy talin én se veled ülnék le csacsogni akkor már hadd válogassak én is! :P A segítség nyujtásra meg nem az a megoldás hogy nincs rá időm meg tele van már vele a ******!
Hanem az ami miatt pölö Zorro elöt meghajolok a Nem értem vagy valami ilyesmi nevü topik ötlete elött. És ezuton elnézést kérnék azon emeberktől akik igenis segítenek amit írtam azt csak azok találják sértőnek akik mgukra ismernek! :D

Jó ez a kis szájkarate elöbb utób kijutunk valahova.

Ez nálunk úgy müködik, hogy: Vannak a pártoló tagok, a Tagok, És a szinesek ezen belül (zöld,piros). Namost akinek van szava az a zöld és a piros tag (mármint mi szavazunk döntünk)
A tgok csak észrevételt tehetnek illetve ők rendelkeznek különboző engedményekkel hozzáférési jogokkal és klub kártyával. A pártoló tgok pedig az un. csöcselék akiből lesz valaki vagy nem.

Ez csak egy példa volt.

Én nem magyarázatot vártam mert közöm nincs ki mit csinál itt csak észrevétel volt! :)
És a véleményem írtam le. (akit nem érdekel nem olvasa el) A mi országos talinkon sincs sztárfelépő csak versenyek meg sok jó program. Magunk vagyunk csak abba gondoljatok bele hogy 20 embernél csak 21 tud nagyobat bulizni. Itt nem száz meg száz emberről beszélek.
Hanem az "értelmiségről".

Most jó éjszakát kívánok majd holnap olvasgatok mit írtatok!


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 8:16 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Thu Mar 17, 2005 8:09 am
Posts: 5670
Skype: zorro23_hu
Location: Érd
Szia,

Nem kimondottan Mikit védve, de segítség nyújtásnak ott van a honlap, és a fórum eddig beírásai, csak meg kéne keresnie a kérdezőknek, de sajnos elég jelentős hányad lusta erre, és olyan kérdéseket tesz fel, amire a honlapon vagy pár hozzászólással előbb ott a válasz. Nos ez mi, ha nem dühítő? Az ilyeneket általában válaszra sem méltatom, mivel valóban nincs időm már arra is. Meg kell érteni, hogy hobbiból üzemeltetjük a honlapot és a fórumot is, ezért igenis szelektálnunk kell, hogy mire fordítunk a kevés szabadidőnkből.

szerk: Most az egyszer - többet nem fog előfordulni - egybe szerkesztem az írásaidat, mivel van egy olyan pont is a fórum szabályzatba, hogy egymás után ne írj többször, hanem használd a szerkesztés gombot!

_________________
zMDx4 955BE 10000+
Win7 x64 / Win XP SP3 ééééés ZorinOS (pingvines)


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 8:16 pm 
Offline
Váltó gyilkos Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Sun Dec 17, 2006 9:40 pm
Posts: 4551
Location: Kecskemét / Érd / Bp
ajaj....

_________________
A siker nem kiváltság, hanem a munka eredménye!
Ha nincs jobb dolgod, nézd meg ezt


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 8:37 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Fri Mar 18, 2005 10:31 pm
Posts: 8125
Location: Budapest
Quote:
A segítség nyujtásra meg nem az a megoldás hogy nincs rá időm meg tele van már vele a ******!
És ezuton elnézést kérnék azon emeberktől akik igenis segítenek amit írtam azt csak azok találják sértőnek akik mgukra ismernek! :D

Másképp értelmezzük a segítés fogalmát.
Te robotként leírogatnád százezerszer is (még!), én meg azt mondom, érdemtelenekre nem pazarolom az időmet!
-Első segítség a könyv
-második a honlap (Mi írtuk, rengeteg időbe telt, NEKIK szól)
-harmadik a fórum, ahol még jobban meg vannak rágva a dolgok. Csak keresni kell... TENNI ÉRTE VALAMIT!
Jaaa, az már nem megy, inkább írja le még 1x más!

Mit mondjak arra az emberre, aki előtt tálcán sorakoznak az ennivalók roskadásig, csak a kezét kellene kinyújtani, de erre már nem képes és megkér, ugyan etessem már meg??
Az ilyent nem megetetni kell, hanem megtanítani arra, hogy magától is el tudja venni... jön majd éhség tábornok és segít neki! :)

Mi megadtuk a LEHETŐSÉGET, ha valaki lusta élni vele, így járt.

Egyszer kíváncsi lennék egy kimutatásra, hogy az össz. hozzászólásaim hány százaléka tanács, segítés és kb. mennyi a kérdés.... majd a többiek megmondják, mire saccolnak.


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 10:12 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Mar 16, 2005 11:50 pm
Posts: 1215
Location: BP
Porci

Mi nem színezzük az embereket ( bár itt a fórumon úgy tűnik :-) ) hanem egyszerúnem csak vannak tagok, és nem tagok. És a nem tagok meg fejben vannak, hogy kik is ők, és milyenek.
A tagságért bizony tenni kell.

_________________
2112 EVO, 21083 GrA ( lesz )


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 10:14 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Fri Nov 17, 2006 10:37 pm
Posts: 8914
Location: Mosonmagyaróvár
Miki:
tanács, segítés: 80
kérdés: 10
OFF: 5000

:twisted: :mrgreen:

_________________
http://www.ladarevolution.atw.hu


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 10:39 pm 
Offline
Váltó gyilkos Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Sun Dec 17, 2006 9:40 pm
Posts: 4551
Location: Kecskemét / Érd / Bp
én is ilyesmin gondolkodtam, de nem akartam beszólni :)

_________________
A siker nem kiváltság, hanem a munka eredménye!
Ha nincs jobb dolgod, nézd meg ezt


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Sun Dec 13, 2009 11:49 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Fri Nov 17, 2006 10:37 pm
Posts: 8914
Location: Mosonmagyaróvár
:D

_________________
http://www.ladarevolution.atw.hu


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Mon Dec 14, 2009 10:50 am 
Offline
Lada Baráti Kör tag

Joined: Thu Mar 17, 2005 9:27 am
Posts: 144
Kedves Porci!

Ebben a topicban írt hozzászólásaidra baromi egyszerű a válasz: Mert nekünk _így_ jó!
Elkészítettünk és naprakészen tartunk egy honlapot, aki akarja olvassa, használja az infokat.
A honlaphoz kapcsolódóan üzemeltetünk egy fórumot, a szabályok betartása mellett az használja, aki akarja.
Mindezt a saját szabadidőnkben, nem kevés munkával.
Ahhoz viszont, hogy a Baráti Kört hogyan működtetjük, a tagokon kívül senkinek semmi köze.
Quote:
Nem tudtam hogy bejegyzett szervezet ezért elnézést kérek! :oops:
Ha valakiről véleményem van, az egy dolog, de ha ezt nyilvános fórumon hangoztatom is, akkor a minimum szerintem az, hogy kicsit utánanézek a dolgoknak. Nem nehéz amúgy http://zsiguli.hu bal oldalt főmenü "Lada Baráti Kör" fül.
25 sor, ennyit nem voltál képes elolvasni rólunk, de azért lefikázod amit és ahogyan csinálunk....
Quote:
Most jó éjszakát kívánok majd holnap olvasgatok mit írtatok!
....tőlünk meg elvárod hogy megválaszolgassuk azokat a dolgokat, amik amúgy is le vannak már írva, csak hogy neked legyen mit olvasgatni!
Quote:
Magunk vagyunk csak abba gondoljatok bele hogy 20 embernél csak 21 tud nagyobat bulizni.
Nem feltétlenül igaz. Lehet, hogy pont az az 1 ember az, akit én nem akarok meghívni, mert nélküle sokkal jobb a buli.

_________________
bg_


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Mon Dec 14, 2009 5:11 pm 
Szia bg!"...tőlünk meg elvárod hogy megválaszolgassuk azokat a dolgokat, amik amúgy is le vannak már írva, csak hogy neked legyen mit olvasgatni!"

Te nagyon nem érted! Csak elköszöntem ennyi! És nem azért kell leírni még egyszer mert én kértem. Én nem kérdeztem semmit mostanában itt a fórumon!

Én nem vitatkoztam fikáztam semmit csak leírtam a véleményem. Ennyi.


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Mon Dec 14, 2009 9:19 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Fri Mar 18, 2005 10:31 pm
Posts: 8125
Location: Budapest
Quote:
Hogy én is hozzászóljak egy kicsit a dolgokhoz ha valakinek nyersnek fogok tűni hát elnézést.
Ravens ismer tudja, hogy nem vagyok egy agresszív valaki....

Na... ha ismered őt, akkor biztosan el fogja mondani személyesen, milyen is az általa ismert LBK.... :)
Az ő szájából hitelesebbnek érzed majd :)

Sokan hiányolták már a nagy és laza nyitottságot, mi viszont nem szeretjük. Sok ember, sok idegen, sok probléma...
A szülinapomra sem hívok meg mindenféle vadidegent, mert mekkora flash lesz majd 500 emberrel bulizni... ...nem lesz az :)

Fórum talik voltak, vannak. Ladatalik voltak, vannak... meg is volt hirdetve a fórumon mind. Voltál?


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Dec 15, 2009 4:25 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Thu Mar 17, 2005 12:21 am
Posts: 3584
Location: Hungaroring
Próbáltuk már a nyitottságot, nekem még van mentett verzióm a honlapról 300 taggal :)
(Tudod nem ma kezdtük, elég nagymúltú a "klub", a honlap és a társaság, és itt nem 1-2 évre kell gondolni)
Nagyon nem vált be, ladás körökben "sok köcsög van", szelektálni kell sajna.

_________________
www.BPracing.hu
Image


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Dec 15, 2009 7:22 pm 
Nem voltam még talin de ha lesz elmegyek főleg ha Ravens barátom lesz a házigazda :D
Sajnálom ha ez a tapasztalat hogy sok köcsög volt én az érveitek alapján megértettem és tudomásul vettem az álláspontotokat! Remélem rám nem hiszitek hogy tahó vagyok csak szeretek nyilt lapokkal "játszani" és ami a szívemen az a számon
Elnézést ha valakit megbántottam!


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Dec 15, 2009 8:13 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Nagytalpú gumigyilkos
User avatar

Joined: Sat Nov 25, 2006 8:45 am
Posts: 5045
Location: Tatabánya
10 nyílt egész napos találkozó és 1 szlalom lebonyolítása után, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Egyáltalán nem jó elv jelen esetben a "többen jobb" dolog. Sajnos ez van, ez nem rajtunk múlik. :(
Mi csináljuk évek óta a nyílt találkozókat, de néha pont a köcs.g parasztok miatt is hagynám a fenébe...(ezt itt most inkább kitöröltem, nem volt szalonképes a jellemzésük :D)
Mi is bejegyzettek vagyunk (Tatabányai Lada Sportegyesület), de mi sem veszünk fel akárkit, csak azért mert fizet! Hogy aztán a pólónkat, logónkat, matricánkat lobogtatva lejárasson minket vhol....Egy tag felvétele esetén az alapszabályban leírtak szerint járunk el, ha máshogy szeretnénk, akkor alapszabályt kéne módosítani...ez itt magyarisztán, nem akárhogy mennek a dolgok. Kb 1 évünkbe telt, mire bejegyeztek minket, már nem is tudom hányszor dobták vissza az alapszabályt, nevetséges mondvacsinált okokkal. Sok munka van benne, néhány ezer Ft-os tagdíjak beszedéséért nem akarnánk feláldozni, sem az egyesületet, de még csak az egyesület (még több munkával) elért jó hírnevét sem.
A LBK egyes tagjaival évek alatt alakítottuk ki a kapcsolatot, baráti viszonyt. Én felnéztem rájuk azért amit csináltak, majd eljött az idő, hogy úgy gondolták eleget tettünk le az asztalra, és megtiszteltek azzal, hogy tagnak jelöltek.
Bizonyos szempontból sajnálatos, hogy így kell hozzáállni, de igenis nagyon nagyon meg kell válogatni, hogy az ember mihez/kihez is adja a nevét (vagy az egyesület nevét), mert sajnos nem túl jók a tapasztalatok :(. Persze tisztelet a kivételnek, és azért ők sincsenek kevesen :!: :wink:

üdv

_________________
youtube csatornám


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Dec 15, 2009 11:23 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Fri Mar 18, 2005 10:31 pm
Posts: 8125
Location: Budapest
Quote:
Nem voltam még talin de ha lesz elmegyek főleg ha Ravens barátom lesz a házigazda :D
Volt már ilyen tali, nem is egy, mindegyik maradandó élmény volt! :D
Quote:
Sajnálom ha ez a tapasztalat hogy sok köcsög volt én az érveitek alapján megértettem és tudomásul vettem az álláspontotokat! Remélem rám nem hiszitek hogy tahó vagyok csak szeretek nyilt lapokkal "játszani" és ami a szívemen az a számon
Elnézést ha valakit megbántottam!
Nincs semmi gond, jobb, ha kibeszéljük és megoldódik magától :)


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Mon Feb 08, 2010 7:32 pm 
Offline
Lada kedvelő
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2008 11:15 pm
Posts: 101
Location: Padrag
Látom már megnyugodtak itt a kedélyek, jó ideje "nem is történt semmi. Se b*szás se ölés amit érdemes felvenni" :) Szóval gondoltam közkincsé teszem a gondolataimat a két "bandáról".
Nos LBK tag nem voltam, ebből kifolyólag nem is fogom ezekről a talikról osztani az észt. Az hogy az LBK-ba nehéz bekerülni szerintem jó dolog, mivel tényleg úgy van hogy az ember megválogatja a barátait.
Én ifjonci lelkesedéssel belevetettem magam annak idején az LCH-ba. Egyből tag lettem befizettem az éves díjat 2 évig rendesen. Aztán be kellett látnom mint vidéki srác sok előnyöm nem származik belőle. Egyedül azt tudtam kihasználni hogy féláron mehettem a gárdonyi talira. Vagyis ez nem pontos mert a kemping mindenkinek ugyanannyiba került csak én nem 1000 hanem 500 pénzt fizettem az LCH-nak. Ez évi 4000 ft-ba került. Lett volna 10% kedvezményem a Bárdi Autónál, a Bárczi M-techniknél, és még pár kisebb helyen. De mint vidéki ugye ez nekem nem volt elérhető. Viszont kaptam minden taliról levélben értesítőt, volt klubtagsági kártyám, és karácsonykor mindig kaptam ladás képeslapot. A fórumukról annyit hogy halott az egész. Elvétve van havonta néhány hozzászólás. A moderálásukról nem tudok érdemi infót adni mert azt hiszem oda egyszer sem akartam írni.
Viszont amikor csak tehetem elmegyek az augusztusi velencei-tavi találkozójukra. Szerintem jól szoktak sikerülni, de a sok résztvevő miatt óhatatlanul is van köztük néhány barom akinek a kocsijából kitépném a féltengelyt és agyonverném vele az illetőt.
A pörgéssel meg gumiégetéssel semmi bajom, szerintem ez teljesen szokványos betétprogram a hátulhajtós autók találkozóin.
Itt úgy veszem észre hogy néhányan lenézik az LCH-t. Ezzel nem értek egyet, mert a többségük normális, de az igaz hogy a pár barom miatti negatív benyomást nehéz helyrehozni.
Nagyon sarkosan fogalmazva úgy tudnám leírni egy egy szóval a két klubbot, hogy az LCH a show az LBK a tudomány.
Remélem azért nem fogtok utálni mert LCH-s voltam :) Talán itt nincs az az ősi rivalizálás mint a Fradi és az újpest esetében :mrgreen:

_________________
Házasság???? ÁÁÁÁÁ dehogy.... nem szaporodom fogságban :)


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Mon Feb 08, 2010 7:46 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Nagytalpú gumigyilkos
User avatar

Joined: Sat Nov 25, 2006 8:45 am
Posts: 5045
Location: Tatabánya
Hogy lenézzük e őket vagy sem, az sztem egyéni és szabad vélemény. A rendezvényen megjelenők lenézése sem feltétlen jelenti azt, hogy lenézi őket bárki (mármint a rendezőket), nem (csak) ők tehetnek róla, hogy odamegy a csürhe banda. Ha esetleg mégis vki lenézi őket, annak nyilván oka van. Mindenesetre én úgy gondolom, hogy ők nem tettek nekünk rosszat sose, mi sem nekik. Olykor elmegyünk mi is páran Gárdonyba, eljárnak közülük is többen hozzánk a TLSE találkozókra. Hogy kinek hogy tetszik, az megint egyéni vélemény. Én úgy gondolom ők csinálják amit csinálnak, az LBK is csinálja amit csinál (a TLSE is...). A két társaság értékrendje messziről sem hasonlít egymásra - bár azt hiszem az LBK és a TLSE együttműködése nyilván elárulja, hogy mi melyik társasággal tudtunk inkább közös értékrendet megalkotni - (ezt jól leírtad te is), de ettől még nem bántjuk egymást. Sztem elférünk egymás mellett békésen, és nem szapuljuk egymást nyilvánosan, hiszen nem érnénk el vele semmit. Azt hiszem én is főleg a saját nevemben tudok leginkább beszélni, nem az egész LBK nevében, hiszen nincs jogom hozzá. Ha bárki megkérdezte a véleményemet róluk elmondtam, vállalom bármikor. Sok dologban nem értek egyet velük, és ezt nem szégyellem kimondani. Természetesen nyilvánosan nem fogom szapulni őket, van bennem gerinc. De ha vki odajön hozzám, és megkérdezi, elmondom.

_________________
youtube csatornám


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Mon Feb 08, 2010 8:05 pm 
Offline
Lada kedvelő
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2008 11:15 pm
Posts: 101
Location: Padrag
Az LCH szinte csak Gárdonyról szól. Szerintem jó kis összejövetel, vetélkedőkkel bográcsozással, felvonulással, pörgés forgással. Az esti italozással sincs semmi bajom, a mértéktelenséggel és a részegen a kocsisorok között pörgéssel és közben üvöltéssel már annál inkább. De mint mondtam ez 15-20 ember a pár százból.
a TLSE-hez meg csak annyit tudok hozzáfűzni hogy Tódoriéknál mindig is szurkoltam a tatabányaiaknak, de mindenekelőtt annak hogy a Bika ne törje össze mert már öregszem és egyre kevesebb a motiváció az árokparton szerelni. :)

_________________
Házasság???? ÁÁÁÁÁ dehogy.... nem szaporodom fogságban :)


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Mon Feb 08, 2010 8:25 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Fri Mar 18, 2005 10:31 pm
Posts: 8125
Location: Budapest
Az LCH kielégíti a fiatalság autós pörgés iránti vágyát, az LBK meg a műszaki érdeklődés irántit. :)
Nincsen ellentét a két szervezet között, egyszerűen mások az igények.


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Oct 05, 2010 4:02 pm 
Offline
dr. Lada
User avatar

Joined: Wed Aug 16, 2006 3:54 pm
Posts: 1297
Üdv!

A tegnapi nappal eladtam az autót, és bizonytalan időre de átlag nyugati autóra nyergelek.
Ettől függetlenül vonz a Lada és az ekkörül forgó témák. Tehát aktív tagja maradnék a fórumnak továbbra is, remélem nem zártok ki az off autóért. :)

_________________
2105 Super N.-Volt...


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Oct 05, 2010 5:30 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Wed Feb 24, 2010 8:17 pm
Posts: 2607
Location: BP. JSzN.
Hát érdekes egy topic nem mondom.
Én kb '99 óta követem az oldalt, akkoriban lettem ladás és még a fősuli netkabinetjében böngésztem az oldalt és vártam az újabb műszaki írásokat. Anno nemtudom mi volt az,de az autók képeivel és elérhetőséggel ha minden igaz, volt egy taglista? Azon is fenn voltam, bár lehet hogy ez nem jelentett egyet a tagsággal. És mindíg is vágytam a találkozókra ahol szemtől szembe lehet beszélgetni a kedvencekről. A fórumot sajnos csak kb 1 éve fedeztem fel magamnak, de örülök neki mert mindíg is hiányzott a kontakt, ahol kérdezhetek és kérdezhetnek. Kösz érte.
Az LCH-s Gárdonyi talira el szoktam menni a fent ismertetett okok miatt bár egy kicsit személytelennek érzem, de azért mindíg találok egy két arcot akikkel jót lehet értekezni. Mindenesetre ott mindíg kicsit kívülállónak éreztem magam, az jött le ott a tuning lada megállt a versenyautónál. Pedig már 2002 ben ott voltam a talin , az volt aszem az első vagy második és minap néztem a képeket, voltunk vagy 20 autóval mostmeg már vagy 3 éve 200 felett számolom a felvonulókat.
Szívesen elmennék egy LBK-s talira is, kíváncsi lennék milyen élőben okoskodni azokkal akikkel itt a fórumon már annyi mindent kitárgyaltunk, remélem egyszer ez is meglessz.
Mit is akarok ebből kihozni, semmit ez csak az én véleményem észrevételem, azért minden nap megnézem az oldalt és remélem egyszer én is lehetek tag és mehetek talira :)

UI: egyszer itt olvastam: "aki használja annak Lada, aki szereti annak Zsiguli"

_________________
http://www.veteranzsiguli.hu/hordos-tibor.html

" - Ha jó alkatrészekből van összerakva, örök élet apám!
- És ez abból van?
- Nem de folyamatosan cserélem, hogy meg legyen a tuti kombináció!


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Oct 05, 2010 5:36 pm 
Offline
Váltó gyilkos Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Sun Dec 17, 2006 9:40 pm
Posts: 4551
Location: Kecskemét / Érd / Bp
gyere (pontosabban menj) vasárnap Tatabányára, találkozhatsz elég sokakkal innen :)

_________________
A siker nem kiváltság, hanem a munka eredménye!
Ha nincs jobb dolgod, nézd meg ezt


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Oct 05, 2010 5:38 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Thu Mar 17, 2005 12:21 am
Posts: 3584
Location: Hungaroring
LBK találkozóról nem azért nem hallasz, mert titkos, hanem mert legalább 2 éve nem volt ilyen :)
A tatabányai talikon jelenik meg a legtöbb LBK-s mostanában, így semmit nem vesztettél, hogy nem vagy tag.

_________________
www.BPracing.hu
Image


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Oct 05, 2010 5:47 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Wed Feb 24, 2010 8:17 pm
Posts: 2607
Location: BP. JSzN.
Tudom hogy lessz de sajna pont most nem tudok menni, mert épp szolgálatban leszek pedig terveztem és két autóval is mentünk volna, de remélem idén még eljutok valahova. :(

_________________
http://www.veteranzsiguli.hu/hordos-tibor.html

" - Ha jó alkatrészekből van összerakva, örök élet apám!
- És ez abból van?
- Nem de folyamatosan cserélem, hogy meg legyen a tuti kombináció!


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Tue Oct 05, 2010 7:46 pm 
Offline
Lada Baráti Kör tag - Barkó szakértő
User avatar

Joined: Fri Mar 18, 2005 10:31 pm
Posts: 8125
Location: Budapest
Mi-24-el is lehet ám jönni, ha már szolgálat van! :mrgreen:
És mindjárt stoppolom is az egyik ülést :mrgreen:


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Wed Oct 06, 2010 8:31 am 
Offline
Lada Baráti Kör tag
User avatar

Joined: Wed Feb 24, 2010 8:17 pm
Posts: 2607
Location: BP. JSzN.
Hát jólenne, talán majd egyszer 8)

szerk: http://kep.psharing.com/382983.jpg

_________________
http://www.veteranzsiguli.hu/hordos-tibor.html

" - Ha jó alkatrészekből van összerakva, örök élet apám!
- És ez abból van?
- Nem de folyamatosan cserélem, hogy meg legyen a tuti kombináció!


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 7:44 pm 
Offline
Lada szakértő
User avatar

Joined: Tue Jun 23, 2009 2:49 pm
Posts: 500
Location: Szombathely
OFF: erről a repülős/helikopteres katonásdiról írhatnál kicsit élménybeszámolók topicba. Mi, hogyan, merre működik. Engem érdekelne, lehet mást is... :oops:

_________________
Live long and prosper...


Top
   
 Post subject: Re: LBK tagság
PostPosted: Fri Oct 22, 2010 8:17 pm 
Offline
Új fórum tag

Joined: Sat Oct 09, 2010 6:54 pm
Posts: 3
Location: Szabadegyháza
Sziasztok
Jó az oldal, gratulálok. Oktober elején regisztráltam Magam mert lett volna pár kérdésem, de
mindenre megkaptam már a választ. (olvasni,olvasni,olvasni) Valószínüleg csak csendes fórumos leszek, Ha kész lesz a gép (motorikusan darabokban) akkor járok talikra is majd. Addig meg okosodom kasztnizás, festés szerelés ügyileg. A többit meg csavarok fogják nemlehet olyan bonyolult :)
Igy tovább: Moooki


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 43 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited