A LADA Baráti Kör hivatalos honlapja
Szerző: Houdek Zoltán (z.), Utoljára firssítve: 2007.02.22.

Mi az a levelezőlista? A fórumok elterjedése előtt a hasonló érdeklődésû emberek emailben tudtak a fórumhoz hasonló eszmecserét folytatni. A lényeg, hogy bármely tag ír a listára, azt az összes többi olvassa. A levelek választhatóan azonnal megérkeznek, vagy napi egy hosszabb levélben összesítve kapjuk meg őket (ennek a neve "digest").

A Lada Levelezőlista leveleit nemcsak a lista-tagok olvashatják. Az üzenetek ezen a címen bárki számára hozzáférhetőek: http://autos.groups.yahoo.com/group/lada/messages. Kereső is rendelkezésre áll, így a régi levelekben könnyen megtalálható a megoldás szinte minden ladás problémára.

Feliratkozás a listára:

1. webes feliratkozás: ezen a linken.
2. emailes feliratkozás: elég arról a címről, ahonnan majd a hozzászólásokat küldöd, egy üres levelet küldeni erre a címre: lada-subscribe@yahoogroups.com. A leiratkozás ezen a címen történik, hasonló módszerrel: lada-unsubscribe@yahoogroups.com.

Mindenkit szeretettel várunk.

Impresszum

Tartalom: a weboldalon található tartalom sokéves munka gyümölcse, amelyhez rengetegen járultak/járultatok hozzá. Kevés lenne felsorolni a neveket, viszont minden cikkünknél látható az eredeti szerző neve. Nagy köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a páratlan tartalmi színvonalhoz. A köszönet Benneteket illet!

Eredeti ötlet és a régi weboldal statikus szerkesztése (több, mint 1GByte!) - Bal3

Arculatterv: a gragfikai pályázat nyertese: Debrei Tamás (debaj)

Aktuális weboldal programozás: (HTML, PHP, MySQL) Bálint Tamás

Kapcsolat

Amennyiben cikket küldenél az oldalra, vagy egy hibára hívnád fel a figyelmünket, várjuk leveledet.

E-mail: zsiguli@zsiguli.hu

LADA Baráti Kör . Copyright: 2020. All rights reserved.