Albrecht Rajmund (Yeti)

Tatabánya
2107

Kicsit magamról :)
Szemtelenül fiatal '88as kiadású vagyok, Tatabányán születtem, és 3 év megszakítással itt élek most is. Logisztikus ként végeztem. Az autók szeretete mindig is megvolt, majd 12 évesen elmentem elsõ versenyemre, akkor még itt ment a rugógyári gyorson a Budapest Rally...szinte csak kisétáltam. Nagyon megfogott, akkor döntöttem el, hogy ehhez több közöm is lesz. Eleinte voltak tévutak autók tekintetében, de aztán ráéreztem a ladázás igazi élményére. Idõközben kiderült, hogy igaz az a mondás, mi szerint "az alma nem esik messze a fájától", elõkerült néhány 80as évekbeli fotó, amin édesapám szerepel, navigálás közben, rally 2ben, természetesen ladában :)
Aztán az elsõ diákmunkám fizetésébõl megvettem az elsõ ezerkettesemet, itt indultam el a lejtõn, amit bizonyára sokan ismertek :). Jogsi után az elsõ autóm egy 21013as volt, nagyon szerettem, de hamar kevésnek éreztem, meg amúgy is mindig kockapárti voltam.
Így került kezeim közé "Émi a piroshetes". Együtt próbáljuk kiszolgálni a közönséget és a saját hülyeségemet, a visszajelzések szerint nem is olyan rosszul. Szép lassan fejlõdget az autó is és én is, végigjártam/járom a szamárlétrát. Nem is szaporítom a szót magamról, folytassuk "Émivel"

Tehát a "piroshetes" adottságai:
Motor:
Nyúl System, 2106 blokk, szintbe jár, zsebes pál dugók (79.4), HMS baltás fõtengely egybe centírozva egy 5 kilós acél lendkerékkel, könnyû hajtókarok, HMS 316, tágított csatornás hengerfej, görgõs láncfeszítõvel, patron is kiiktatva egy menetes szárral :), szép nagy tüte, légszûrõt nem szívlelem... :D, végén egy 4 leömlõs 60es rendszer
Futómû:
Elõl zuk rugó, hátul dupla gyári, körbe zöldszilent, vastagszáras állítható Bilsteinek, állítható panhard, (niva híd pihen :( )
Hajtás:
Homológ hosszúrajtos lenyomósegyes kapcsolókörmös váltó (by Higany), sachs kuplung, 10 lamellás elõfeszített sperr 4.3as áttétellel (köszibal!nt)
Belül:
12 centit toldott váltókar, mély kesztyûs kormány, 1 pár ProWRC Racing3 ülés, 4 pontos Simota övek, minden más kidobva, üresre vakarva :)

A "piroshetes":


és amikor használom...: